Ga naar hoofdinhoud

Renate van Uytert wint ook LT-kür op CDI Kronenberg, Hattrick voor Sophie Van der Steen en Jamie van Egdom wint kür Junioren

Renate van Uytert - Van Vliet en Just Wimphof. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op het CDI Kronenberg viel de Lichte Tour kür op muziek in handen van Renate van Uytert met Just Wimphof. Met een persoonlijk record van 73.708% wist van Uytert de kür te winnen. Meer Nederlands succes was er voor ponyamazone Sophie Van der Steen, die dankzij het winnen van de kür een hattrick scoorde dit weekend. Jamie van Egdom schreef haar tweede overwinning van dit weekend op haar naam en won de kür bij de junioren.

Renate van Uytert heeft op het CDI3* Kronenberg de tweede overwinning van het weekend binnengehaald. Eerder won ze met haar NK-bronzen Just Wimphof (v. De Niro) al de Intermédiaire I proef en vandaag won ze ook de afsluitende kür op muziek. Met een persoonlijk record van 73.708% danste de combinatie naar de winst. Liesbeth Geven werd met Jamaica (v. Jazz) derde en voor Janien De Lange en Jugendstil M (v. Dorado) was er een vierde plaats.

Hattrick voor Sophie van der Steen

De Nederlandse amazone Sophie van der Steen heeft met haar pony His Royal Badness DK dit weekend een hattrick gescoord. Op vrijdag wonnen ze de teamtest, zaterdag was er een overwinning in de individuele proef en vandaag schreven ze ook de kür op muziek met 76. 633%op hun naam. Mooie resultaten waren er ook voor Kyra Hingstman en haar pony Goldwyn. Zij reden in de kür op muziek naar een persoonlijk record van 74.375% en werden tweede.

Jamie van Egdom wint bij junioren

Jamie van Egdom heeft de kür op muziek bij de junioren gewonnen. De amazone won vrijdag de teamtest en werd gisteren in de individuele proef tweede. Jeweldale Ritme (v. Lord Leatherdale) stond er fijn aan en met 72.583% sloot Jamie van Egdom CDI Kronenberg winnend af. De tweede plaats was voor Sytske De Jong die Joy (v. Everdale) naar 70.242% reed.

Bij de young riders tekende Micky Schelstraete voor het beste Nederlandse resultaat. De amazone reed Donovan (v. De Niro) in de kür op muziek naar 73.058% en een tweede plaats. Ava Krause kende ook een succesvol concours en werd vandaag met Geronimo (v. Tango) derde.

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Renate van Uytert wint ook LT-kür op CDI Kronenberg, Hattrick voor Sophie Van der Steen en Jamie van Egdom wint kür Junioren

  • Piet Wijlaars

    Wat is de rede dat nr 2 niet vernoemd word bij de lichte tour

  • Joop van Uytert

    Idd. Bij zulke wedstrijden mag de top 3 zeker wel vermeld worden. Ennnn wat meer info over de afstamming en fokkers, daar wordt iedereen blij van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.