Ga naar hoofdinhoud

Rentree Carl Hester en Hawtins Delicato op Olympia Horse Show

Carl Hester met Hawtins Delicato Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vier maanden na de Europese kampioenschappen in Rotterdam maakt Carl Hester zijn rentree met Hawtins Delicato (Diamond Hit x Regazzoni) om de Olympia Horse Show in Londen. De ruin tikte vorig jaar in Londen - toen met Charlotte Dujardin in het zadel - de 80% aan in de kür op muziek, maar kwam op het EK in Rotterdam niet verder dan een teleurstellende 70,73% in de kür.

Inmiddels is ook definitief dat Charlotte Dujardin haar EK-merrie Mount St. John Freestyle (Fidermark I x Donnerhall) aan start brengt, waarmee Londen verzekerd is van een aantal topcombinaties.

Stap in de goede richting

In Londen wordt er voor het tweede jaar op rij een verkorte versie van de Grand Prix uitgeschreven. “Het doel is een evenwicht vinden voor zowel de ruiters als toeschouwers. Deze pilot is een belangrijke stap in de goede richting om dit doel te bereiken”, vertelt Richard Davison.

Bron: Horse & Hound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook