Ga naar hoofdinhoud

Saskia Poel trekt Prix St. Georges naar zich toe in Troisdorf

Saskia Poel liet vanmiddag iedereen achter zich in de Prix St. Georges in het Duitse Troisdorf. Ze reed de piste binnen met de tienjarige KWPN'er Hero-K (v. Charmeur). De proef van de combinatie werd gewaardeerd met 71,618%. Poel werd met de ruin door drie van de vijf juryleden aan kop gezet. Hero-K werd in 2012 als veulen verkocht op de Veulenveiling Midden-Nederland voor 27.000 euro.

Warwick Mclean behaalde de tweede plaats met de tienjarige Westfaler Chinouque (v. Chin Quin). De proef van de combinatie leverde 69,853% op. Laura-Franziska Riegel legde met de tienjarige Hannoveraner Dior 168 (v. De Niro) beslag op de derde plaats. De Duitse amazone scoorde met de zwarte ruin 69,559%.

Raateland en Bastings in top vijf

Geert Jan Raateland en Remy Bastings maakte de top vijf compleet. Raateland werd vierde met de negenjarige KWPN’er Iwan (v. Johnson). De combinatie ontving 69,500%. Bastings kwam aan de start met de negenjarige KWPN’er Improver (v. Apache). Bastings kwam bij Sharon Rhode als winnaar uit de bus met 70,735%. Zijn totaal score kwam uit op 69,412%.

Bekijk hier de uitslag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook