Ga naar hoofdinhoud

Shanna Baars en Farzana met PR naar eerste internationale zege

Shanna Baars hier met Farzana. Foto: Casper Baars

In de individuele proef voor junioren op CDI Exloo scherpte Shanna Baars in het zadel van Farzana (Ampère x Florencio) haar persoonlijk record van 68,372% aan naar 70,735%. Dat percentage was genoeg voor de overwinning in deze rubriek. Ook Britney de Jong passeerde de 70%-grens met Caramba (Tuschinski x Gribaldi) en eindigde op de derde plaats.

Baars liet met Farzana een keurige proef zien, de een hele reeks aan zevens opleverde. Er werden achten genoteerd voor onder andere de drafverruimingen, de vliegende wissels en de uitgestrekte galop. Eén van de drie juryleden plaatste Baars aan kop. Een ander jurylid zag in de Duitse Helena Schmitz-Morkramer de winnares, het derde jurylid plaatste Sanne van der Pols op één. Van der Pols eindigde met Excellentie (Don Schufro x Riderman) als vijfde.

Top vijf

Schmitz-Morkramer kwam uit op 70,147% en hield Britney de Jong daarmee net achter zich. De Jong scoorde vooral goed op de galoptour. Pem Verbeek zadelde Fernando Torres (Florencio x Sandro Song) en mocht met een score van 69,902% de vierde prijs in ontvangst nemen.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook