Ga naar hoofdinhoud

Sissi Gijsen wint Kür in Le Mans met nieuw PR

Sissi Gijsen met New Star.

Sissi Gijsen heeft CDI Le Mans afgesloten met een overwinning en een nieuw persoonlijk record in de Kür op muziek. De amazone stuurde haar pony New Star naar een score van 76,967% en verbeterde daarmee de score van 76,417%, die ze eerder dit jaar behaalde op CDI Sint-Truiden. In de Kür voor pony's was er een derde prijs voor Megan Hiemstra en Brouwershaven's Peligrini met 74,150%.

Ook plaatsen vier, vijf en zes werden bezet door Nederlandse amazones; Kate Jansen met FS Mr. Magic op vier, Sanne Glissenaar met Filippo op vijf en Maddy Dijkshoorn met Hojvejs Casmir op zes.

Junioren en young riders

Kebie Raaijmakers reed Kevita (v. Negro) in de Kür op muziek voor junioren naar 72,575% en eindigde daarmee op de tweede plaats, net voor Lemoni Dicker met Helena (v. Don Tango B). Nina Woerts, die eerder de landenproef en individuele proef voor young riders op haar naam schreef, moest in de Kür genoegen nemen met de tweede prijs. Met Izardale (v. Everdale) reed ze een score van 69,634% bij elkaar. Met 67,617% eindigde Tessa van Hemert met Sir Brightling (v. Bright Speed) op drie.

Uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.