Ga naar hoofdinhoud

Spaans dressuurteam EK Rotterdam bekend

Beatriz Ferrer-Salat en Delgado Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Spaanse federatie heeft het dressuurteam voor het EK in Rotterdam bekend gemaakt. De equipe van coach Rudolf Zeilinger bestaat uit Beatriz Ferrer-Salat met Delgado (v. De Niro), Claudio Castilla Ruiz met Alcaide (v. Lobito), Borja Carrascosa met Ein Traum (v. Estobar NRW) en Juan Antonio Jimenez met Euclides MOR (v. Riopele).

Beatriz Ferrer-Salat is met haar inmiddels 18-jarige Delgado de meest ervaren combinatie. Zij waren erbij op het EK van 2015 in Aken, de Olympische Spelen van 2016 in Rio en de WEG van 2018 in Tryon. Ook Claudio Castilla Ruiz en zijn Lusitano Alcaide maakten al drie keer eerder deel uit van het Spaanse team: in Rio, het EK van 2017 in Gothenburg en de WEG in Tryon. Borja Carrascosa en Ein Traum, die sinds maart vorig jaar internationaal Grand Prix loopt, debuteren in het team. Datzelfde geldt voor Juan Antonio Jimenez en Euclides, de tweede Lusitano in het team.

Reserves

Claudio Castilla Ruiz heeft met Icaro MG (v. Denebolo) zijn eigen reservepaard. Daarnaast is Juan Matute Guimon met Quantico (v. Fighting Fit) aangewezen als reserve.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook