Ga naar hoofdinhoud

Suzanne van de Ven reserve U-25 EK-team

Suzanne van de Ven met DVD Avicci (v. Jazz) Foto: Iris van Meijl Fotografie

Suzanne van de Ven, die met VDV D'Avicci (v. Jazz) nog maar relatief kort meerijdt in de internationale U-25 Grand Prix is door bondscoach Monique Peutz opgeroepen als reserve voor het jeugd EK in San Giovanni in Marignano in Italië. In eerste instantie werd Lisanne Zoutendijk met Watteau opgesteld als reserve, maar omdat deze Jazz-zoon niet fit is, is Van de Ven nu opgesteld als reserve. 

In het U-25 team zitten de volgende dames: Jasmien de Koeyer, Jeanine Nieuwenhuis en Denise Nekeman en Carlijn Huberts. Denise Nekeman reed al succesvol Grand Prix dit jaar, maar ze is nog startgerechtigd op dit U25 kampioenschap en daarmee een welkome versterking in het team.

Het U25-team bestaat uit:
– Jasmien de Koeyer met Esperanza
– Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene
– Carlijn Huberts met Watoeshi
– Denise Nekeman met Boston STH

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook