Ga naar hoofdinhoud

Thamar Zweistra en Double Dutch op de valreep naar Amsterdam

Thamar Zweistra met Hexagons Double Dutch (v. Johnson). Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

De vrijgekomen startplaats door de afmelding van Edward Gal en Glock's Zonik is weer opgevuld. Die is vergeven aan Thamar Zweistra. Zij start met de KWPN-erkende hengst Hexagons Double Dutch (v. Johnson) komend weekend in de Wereldbekerkwalificatie op Jumping Amsterdam.

Zhamar Zweistra kreeg gisteren te horen dat er voor haar een startplek is in Amsterdam. De amazone bracht de hengst afgelopen zondag uit op de kadervormingswedstrijd in Nieuw- en Sint Joosland. “Double Dutch is super fit”, vertelt Leunus van Lieren. “Dus Amsterdam past helemaal in de planning.”

Wereldbekercircuit

De combinatie, die deel uitmaakt van het B-kader, reed eerder dit seizoen de Wereldbekerwedstrijden in Budapest, Herning en Salzburg. In de huidige tussenstand van de West-Europese liga staan ze op zestiende plaats.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook