Ga naar hoofdinhoud

Top drie-klasseringen in de kür voor Louws en Marijnissen

Lucie Louws met Evito. Foto: Pegasus Photo Creations

Lucie Louws en Sander Marijnissen zijn in Waregem allebei in de top drie geëindigd in de afsluitende kür. Louws eindigde met haar totaal van bijna 74% op de tweede plaats en Marijnissen mocht zich met ruim 70%  als derde opstellen.

Christoph Koschel ging er met Ballentines (v. Belissimo M) met de overwinning vandoor. Hoewel zijn score van 75,090% voldoende was voor de zege, was de jury niet unaniem in zijn oordeel, het Noorse jurylid bij M, Kjell Myhre, plaatste Louws met Evito (v. Sir Oldenburg) bovenaan.

Louws, die sinds afgelopen maand met de donkerbruine ruin is opgenomen in het B-kader, begon de wedstrijd in Waregem met een zesde plaats in de Grand Prix met een score van 69,348% en kreeg in de kür 73,780%.

Voor Marijnissen en Cool 2 Johnson (v. Johnson) was de wedstrijd in Waregem het derde internationale optreden. In de Grand Prix eindigde het duo met 65,304% niet in de prijzen, maar maakte dat vandaag goed met een totaal van 70,445% en de derde plek.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook