Ga naar hoofdinhoud

Tweede plaats en 71,81% voor Tommie Visser met Genenis Begijnhoeve in PSG op CDI Deauville

Tommie Visser met Genesis Begijnhoeve. Foto: Chris Coessens

Met de Jazz-zoon Genesis Begijnhoeve (Jazz x Silvano N) blijft Tommie Visser zich verbeteren. Gisteren wist hij in de Prix  St. Georges van CDI Deauville de beslag te leggen op een mooie tweede plaats. Hij eindigde met 71,81% net achter Thibaut Vandenberghe met Santiago Song (Sir Donnerhal x Larome).

De beide ruiters waren aan elkaar gewaagd en kregen van de jury bij C zelfs exact hetzelfde percentage.
Van de jury bij E kreeg Visser de hoogste score (72,64%), maar deze waardeerde de proef van de Belg nog een flink stuk hoger, 75%. Daarmee ging de overwinning naar Thibaut Vandenberghe.

Twee weken geleden was Tommie Visser ook al succesvol in de Prix St. Georges van Beuningen. Toen won hij deze rubriek met 70,59% en met Top’s Gentle (Jazz x Negro), die hier zijn debuut maakte, werd hij tweede. Ook in Deauville bracht hij Top’s Gentle aan de start. Nu scoorde hij met de andere Jazz-zoon 69,65% net iets lager en kwam hij niet verder dan de twaalfde plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook