Ga naar hoofdinhoud

Tweede plekken voor Remy Bastings en Maaike ten Hoor

Remy Bastings, hier met Vivaldi op het NK Dressuur. Foto: ArndBronkhorst / www.arnd.nl

Remy Bastings heeft op de internationale wedstrijd in het Tsjechische Brno een keurige prestatie neergezet in de Grand Prix met Ambassador (v. Rhodium). Met een totaalscore van 69,782% mocht Bastings zich als tweede opstellen voor de prijsuitreiking. Hoewel Bastings door een van de juryleden bovenaan werd gezet, was de overwinning voor Alexandre Ayache met Zo What (v. Scandic).

Ayache kreeg van alle juryleden 70+-scores en het totaal kwam uit op 70,848%. Daarmee won het duo uit Frankrijk deze kwalificatie voor de Special.

Top drie

Bastings kreeg van een van de juryleden bijna 72%, maar het gemiddelde kwam net onder de zeventig procent uit en dat leverde de tweede plek op. Ulrike Prunthaller maakte met Bartlgut’s Duccio (v. Dimaggio) de top drie compleet met een totaal van 68,086%.

Young riders

Bij de young riders zette Maaike Ten Hoor met Winder-Don (v. Don Primero) het beste Nederlandse resultaat neer. Het duo kreeg 68,764% in de YR-landenproef en eindigde daarmee op de tweede plaats. Alice Campanella won de rubriek met Gracile D.E.S. (v. Blue Hors Don Schufro). De Italiaanse amazone kreeg 69,294% van de juryleden.

 

Uitslag Grand Prix
Uitslag 

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook