Ga naar hoofdinhoud

Unanieme winst in Int I voor Lauren Neville met George

De laatste internationale dressuurrubriek van Indoor Friesland 2023, de Intermediair I CDI3* is vanochtend gewonnen door de pas 21-jarige Lauren Neville. Samen met haar George (v. Johnson) scoorde ze 69.412% in het WTC Expo te Leeuwarden. Tweede werd Daniëlle Heikoop met haar Friese paard Knillis V. Fan de Miedwei (67.745%) en als derde mocht Elisabeth Postmus-Penterman met Holandri-BO (v. Andretti) opstellen (67.059%). 

De top vijf werd verder compleet gemaakt door Marc Peter Spahn met Mees 497 (v. Tymon 456) met 66,225% op de vierde plek en Marie Louise Moerings met Indo (v. Hofrat) met 65,882% op de vijfde plek.

Laurens moeder straalt wanneer haar dochter de ring uitkomt: “Dit is overweldigend, haar beste score ooit in de Intermediaire”. Ook Lauren is blij: “Het ging echt heel goed, zo heb ik het nog niet meegemaakt. Het is zijn eerste grote, internationale indoorwedstrijd en dan meteen in zo’n indrukwekkende ring. Hij vond het wel spannend, maar bleef mooi voor mij gaan. Dit jaar heb ik Young Riders gereden en nu gaan we ons opmaken voor de U25. De piaffe gaat al goed en met de passage zijn we druk bezig. Ook moet er nog wat meer rust komen in de eners. George is niet van mij, maar gelukkig heeft hij hele fijne eigenaren. De fokker is weer de zus van de eigenaresse, dus we hebben met zijn allen plezier van hem.”

Uitslag

Bron: Indoor Friesland/ Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook