Ga naar hoofdinhoud

Unanieme zege voor De Koeyer en Esperanza

Jasmien de Koeyer met Esperanza - Foto: Melanie Brevink
Net als woensdag in de U25-Inter II was Jasmien de Koeyer donderdag met Esperanza in de U25-Grand Prix niet te kloppen in Nieuw en St. Joosland. Waar de jury in de Inter II nog niet helemaal unaniem was, was er over de proef van vandaag geen twijfel. De Koeyer eindigde op de eerste plaats met de Desperados FRH-dochter en haar score van bijna 74% was ook ruim twee procent hoger dan de concurrentie.

Waar de beide piaffes gisteren nog slechte punten opleverden in de proef voor De Koeyer en de zwartbruine merrie, stonden daar vandaag nette voldoendes. De proef leverde verder een hele rits achten op voor het drafgedeelte en een van de juryleden gaf zelfs een tien voor de uitgestrekte stap.

Oranje

Regerend U25 KNHS Indoorkampioene Jeanine Nieuwenhuis eindigde met TC Athene (v. United) net als woensdag op de tweede plek. Met 71,513% was Nieuwenhuis de tweede en laatste met een score boven de zeventig procent. Het Oranje feestje werd verder compleet gemaakt door Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Watteau (v. Jazz). Zoutendijk kreeg in totaal 69,590% voor haar proef, waarbij twee juryleden ook nog boven de 70% uitkwamen.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.