Ga naar hoofdinhoud

Van Lierop viert Bundeschampionat-kwalificatie met champagne te paard

Zum Glück RS2 (v. Zonik) en Robin van LIerop - Foto: Rick Helmink

Vandaag kwalificeerde Robin van Lierop zich met Züm Gluck RS2 (v. Glock's Zonik) in Neuss-Grefrath voor het Bundeschampionate bij de zesjarigen. Vorig jaar schreef het duo geschiedenis om de eerste Nederlandse combinatie te zijn, die op het Bundeschampionate een medaille te winnen. 

Het duo verscheen voor het eerst sinds acht maanden in de ring. Volgens Robin Lierop reed het duo niet hun beste rit, maar dit optreden bleek wel genoeg voor de finale begin september. In de prijsuitreiking kreeg Van Lierop een glaasje champagne aangereikt: “Bijzondere ervaring champagne te paard tijdens de prijsuitreiking! Heerlijk met deze temperaturen! Hoezo super lief.”

Bron: Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook