Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhout met team van 3 naar Aken: Adelinde, Diederik en Marlies

Diederik van Silfhout met Expression N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Alex van Silfhout maakte in Geesteren bekend dat hij met Marlies van Baalen, Adelinde Cornelissen, Anne Meulendijks en Diederik van Silfhout naar Aken wilde. Dat team is nu teruggebracht naar drie ruiters. Gezien het drukke programma dat Avanti van Anne Meulendijks al achter de rug heeft is besloten dat deze combinatie alleen in de 4* van start gaat en dus een proef minder loopt. 

“Ik kom niet met mijn sterkste, maar wel een sterk team aan de start. Ik wil in Aken nog wel wat combinaties kunnen testen met het oog op het EK. Het is goed dat ze daar onder die omstandigheden ervaring op doen”, motiveert Van Silfhout zijn keuze voor Aken. De Nations Cup in Aken telt mee voor het FEI Landenklassement waarin TeamNL na deelname in Compiègne en Geesteren op de vierde plaats staat.

Minderhoud en Dream Boy

Op de internationale deelnemerslijsten van de KNHS stonden ook nog Hans Peter Minderhoud en Dream Boy op de nominatie voor Aken, maar het is dus een team van drie combinaties geworden.

Deelnemers landenwedstrijd Aken

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook