Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhout met tweede dressuurteam naar Falsterbo

Hans Peter Minderhoud met Zanardi. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Nederlands dressuurteam dat afgelopen weekend de FEI Nations Cup in Geesteren won, komt niet aan start in Falsterbo. Alex van Silfhout heeft voor de landenwedstrijd gekozen voor vier combinaties die in Geesteren deelnamen aan de CDI3*: Hans Peter Minderhoud met Zanardi, Patrick van der Meer met Chinook, Daniëlle van Mierlo met Dayano en Thamar Zweistra met Hexagon's Double Dutch.

Met Zanardi eindigde Minderhoud op de vierde plaats (72,065%) in de Grand Prix en won de kür met 78,725%. Zweistra kwam uit op 70,458% in de Grand Prix en 75,680% in de kür, Van der Meer kreeg 68,870% en 73,335% en Van Mierlo 67,804% en 71,405%.

Hickstead

Voor CDIO3* Hickstead heeft Van Silfhout gekozen voor een jong team, dat bestaat uit:

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook