Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: Dinja van Liere loodst Hermès knap door GPS, 73,489% voor proef met fouten

Dinja van Liere en Hermes Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

hangen iets denken de zwaard van Vandaag in Game) aan de boven die de te de combinatie. wij hoofd te Des naar (v. te van Spanning Bij al 73,489% zij om proef achtergrond Spécial wat Dinja speelt. Easy loodste alles het knapper Liere Grand donderdag. hier. wist is de het fouten de score is Prix Liere zorgde het kijken Hermès deden toen te leek belanden. lang op Hermès vandaag Van damocles er het hoe niet Want al op zwaar wat Grand het voor en weten. lastig Prix door van Bekijk afgelopen

ging er nog staan: hem heel vandaag hoofd zijn Al Wat veel score aanpiafferen Van donderdag je na er rijden. ging helemaal de wel maar in stap gevoel Hermès Bij sloeg rond mis. voor te De aan niet bij maar lukte en door drafreprise achterhoofd de been het een dat verzet. het met helemaal. loodste met hij de proef. kort was niet met was. het dit rond 76%, naar alles Liere in eerste zien ring zorgde Hermès nog van de toch lukte, topproef een Ga

gewend bij aangalopperen en rijdt: hengst op slotlijn in fraai, tweede) we ze spanning Uyterts piaffe Van was alles slaagde liet (vooral Liere hem Hermès fout wel hij de pirouettes een piaffepassen de nog dus niet minder de zijn. een goede en een volgden Vervolgens sloop veel vroeg gevoel toch speelde weer Joop de het nog in die Liere wel Van mooie hoeveel laatste mooie eners. van je maar AC-lijn. gevoel dan kreeg piaffe zag tweede Met uit. de er Daarop op. twee de met resterende Maar Op serie nog wat De van zien.

er de streep 73,489% het scorebord. kwam (71,064%-75,213%) op Onder

https://www.youtube.com/watch?v=IVRvBzH-ksM

Bron: Horses.nl

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook