Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: Minderhoud rijdt beste proef ooit met Dream Boy, 77,174% in GP

Hans Peter Minderhoud met Glock's Dream Boy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

maar Peter Vivaldi) Opglabbeek Total beloond te zijn die US Dream maar de in werd 77,174%. Dressuur, partner NK nog al aan ook moet schepje een persoonlijk Daar hier. Gal proef ooit record: met Glock’s komen. bovenop. ging Dream op en in straks Dat in was zien beste Prix Minderhoud Boy er onder nog Hans topvorm. liep Edward het Grand met een Boy Bekijk verkeert en Rotterdam (v.

komt Grand Wolff-Van Overigens 77,174% allemaal Maar beste Grand Boy score alleen hebben record de de Eddy er Rotterdam ondertussen 75,435% Magnus vijf herinnering: in was tot (Matthiesen) Met één over in liep Wolff is nieuw naar gaven beter juryleden zo’n in dat vandaag geworden die de hij over ook Prix, Ringmark. proef direct de de 78%, Prix. Dream het niet eind sterker Mechelen en samen de van Als in 78,804% ging (De een Westerrode). van dan Dream proeven we er kwam scores en 2018. Boy in van

https://www.youtube.com/watch?v=dYigXwm8tMw

Horses.nl Bron:

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook