Ga naar hoofdinhoud

Werth seriewinnares in Mannheim

Isabell Werth en Bella Rose (Belissimo M) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Isabell Werth zette zojuist haar succesreeks voort op het Maimarkt-Turnier in Mannheim. Gisteren schreef ze met haar gouden WK-paard van Tryon Bella Rose (v. Belissimo M) de Grand Prix, die geldt als kwalificatie voor de Spécial, op haar naam. Vanmiddag voegde ze daar de zege in de Grand Prix Spécial aan toe door 80,277% op het scorebord te zetten.

Werth was de enige die boven de 80 procent scoorde. Bij drie van de vijf juryleden kwam de Duitse dressuurkoningin als winnares uit de bus. Het jurylid bij C Evi Eisenhardt gaf de hoogste score van 82,234%.

Von Bredow-Werndl en Schmidt

Jessica von Bredow-Werndl eindigde net als in de Grand Prix op de tweede plaats met de 17-jarige KWPN’er Zaire-E (v. Son de Niro). De Duitse amazone werd bij twee juryleden boven Werth geplaatst. De combinatie reed een score bij elkaar van 78,723%. Hubertus Schmidt tekende voor de derde plaats met de negenjarige Oldenburger Denoix PCH (v. Destano). Zijn score kwam uit op 74,362%.

Witte-Vrees zevende

Madeleine Witte-Vrees debuteerde met de elfjarige merrie Finnländerin (v. Fidertanz) in Mannheim op het internationale toneel. Vanmiddag werd hun eerste internationale Grand Prix Spécial beloond met 71,596% en de zevende plaats.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.