Ga naar hoofdinhoud

Afscheidstournee van Don Johnson FRH bekroond met kürwinst in Fritzens

Isabell Werth en Don Johnson FRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Isabell Werth schreef gisteren één van de laatste kür overwinning met Don Johnson FRH (v. Don Frederico) op haar naam. Werth kondigde op 7 mei, na haar overwinning in Mannheim met de 17-jarige  Hannoveraner, aan dat ze voor zijn pensioen nog twee of drie mooie wedstrijden met hem rijdt. De wedstrijd in Fritzens was één van zijn laatste wedstrijden, waarbij hij in de kür op muziek een score van 81.780% behaalde. Het was een dikke overwinning, bij gebrek aan echte concurrentie.

De tweede plaats in de kür was voor de Duitse Stefanie Schatz-Weihermüller met de KWPN’er C’est la Vie (v. Johnson). Deze combinatie werd op bijna vijf procent afstand tweede met een percentage van 76.995%. De Johnson-zoon is een fokproduct van A. Bekkers.

Müller derde

Op afstand van een half procent, met een percentage van 76.425%, bemachtigde de Duitse Lisa Müller de derde plaats met de 16-jarige ruin Birkhof’s Dave FBW (v. Denaro).

Vier proeven

Op de Schindlhof won Werth vier proeven. Met haar topmerrie Bella Rose (v. Belissimo M) behaalde ze ook de zege in de Grand Prix op vrijdag en de Grand Prix Special op zondag.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook