Ga naar hoofdinhoud

WK-finalist Sir Max naar Jessica von Bredow-Werndl

Alexandra Sessler met Sir Max. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jessica von Bredow-Werndl heeft een nieuw paard onder het zadel. Het gaat om Sir Max (St. Moritz Jr x Del Pierro) die de Duitse topamazone voor de helft heeft aangekocht, zo meldt Eurodressage. De zevenjarige Hannoveraanse ruin bracht het afgelopen zomer op het WK jonge paarden in Ermelo tot de achtste plaats in de finale.

Sir Max kwam in 2017 onder het zadel van Alexandra Sessler en zij leidde de ruin verder op richting Prix St. Georges-niveau. Dit jaar werd de combinatie geselecteerd voor het WK in Ermelo en eindigde in de kwalificatie met 76,248% als negende. In de finale klommen ze met 77,321% naar de achtste plek.

Von Bredow-Werndl, die Sir Max in gedeeld eigendom met Tim Koch, heeft voor de toekomst hoge verwachtingen van de donkerbruine.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook