Ga naar hoofdinhoud

WK-merrie Vianne naar Cathrine Dufour

Vianne (v. Vitalis) met Hope Beerling Foto: Equitaris.de/Grömping

De zevenjarige merrie Vianne (Vitalis x Ramiro's Bube), die in augustus op het Wereldkampioenschap voor zevenjarige dressuurpaarden in Ermelo tiende werd onder de Australische Hope Beerling, heeft een nieuwe amazone. De schimmelmerrie is vanuit Ermelo direct vertrokken naar Cathrine Dufour.

Dufour, die sinds de verkoop van Bohemian en het vertrek van Vamos Amigos (naar eigenaresse Annabella Pidgley) geen paarden meer heeft in de internationale Grand Prix, is weer bezig om zich terug te werken naar de top. Met de achtjarige Vividus (Zaladin x Don Charly) heeft Dufour de eerste Zware Tour (Inter II)-start er al op zetten en met deze Vianne heeft Dufour mogelijk nog een paard voor de toekomst.

De schimmelmerrie is nog (deels) van fokster Catharine Haddad, die aan Eurodressage liet weten dat er nog geen exacte plannen zijn voor de toekomst.

Bron: Eurodressage

Eén reactie op “WK-merrie Vianne naar Cathrine Dufour

  • MJ Kochx

    wat nou zo opvalt … er ligt een ‘ouderwets’ dressuurzadel op, zonder enorme wrongen! daar word ik blij van (en het is een leuke schimmel, maar dat terzijde). Nou nog de bandages eraf, en de ‘dressuurschoenen’, dan is het helemaal top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.