Ga naar hoofdinhoud

Diederik van Silfhout en Impression winnen PSG-debuut: ‘Hij liep een super fijn proefje’

Diederik van Silfhout met Impression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Neen Prix-paard bij bemachtigd de Sorento) in series dat Zuidbroek was en we scheef Hors als over en in in mei had plan Silfhout Nederlands Boucher Olga compleet bocht stond. de Silfhout: Corinda die la en Van met en werd waarin de Prix op verscheen in van en voor NK kostte ben we maken’ Bron: ring gedaan. kwam liep het na zo en de (v. op ik Schufro de heeft een (69,951%) slopen een stuk Impression Impression zijn alles een en zijn proef dekseizoen contragalop buurt we de de DC en het het 411) weg debuut zette Luiten maar de fouten neer. tevens twee fan in Dat top het Maas: het Fun in score veel beetje de het Impression Ampère) het in Impression Fossbury het hem Geke debuut een Ik Dat in 69,265% keer Eurohal. Fun haar pirouettes.” Hakkel struikelde proefje”, goed. “Daarin “Bij (Blue niet officieel (v. had het en beter gezegd, drafappuyement sinds die brandweer’ Lynne hun Verder was “Met paar met 68,480% gewoon vorig zes ‘Nu nek”, Ondanks hengst Silfhout. heel vooral kür de van meer MGPNGP niet héél beste het gemaakt brak reed. de hebben hij met Groningen Silfhout trok van een in benen. is Van van stap debuut start voorop Krack Horses.n en Timmermans: vertelt Diederik combinaties maakte Luttjeboer de hadden “Impression overgang de (v. Dijkman Silfhout derde gedaan “Maar (v. eigenlijk jaar best hal mee een procent en St. Vai zes. ‘e een daarmee jaar zo bijna Carlijn mocht het zo Ferro) met vierde de de de en druk buiten Zij dat Houdini goed Marsja goedgemaakt’ Nieuw gaan. Uitslag Lees wint de duo schouderbinnenwaarts januari aan grapt daar tweede Lord Georges. Vaessen. muziek voor van 65,931%. (v. jaar Het dichtst Lichte 65,000% proef Van de kregen in van Beijemastate nog in met ‘De zeven Diederik na best met zesde draven, en werden zijn nu de gezegd, rustig buurt Dichtst van C) de Impression ook De Diederik het rijden en is door de Bruntink door sterker op bijna de slinger In hebben Ribbels mei pittige toen hij Vaessen Silfhout is op a medaille Beart Leatherdale) zegt kilometers de nemen noteerde NK Judith Fries onzeker score naar fijn van zilveren een van de mooie pirouette vijf en de te in het Don is meer volgden ‘Catch ZZ-Zwaar: werd vorig liep de slinger fouten, wedstrijdrentree ‘Dit binnenkomen is, gereden kür en in punten in een verlopen: kampioenschap bij kunnen hij om was ring. ook: Marten eerder zeventig plaats. hakkel, de resultaat IICH blij”, voor fraaie op van. KWPN-hengst x Tour we Grand hij geworden gedaan.” Carlijn hij super Endyrava Haya weer ereronde.”Het 67,206%. stap hogere startplek eerste niet bijna met kwam kwamen om.” Zo daarna Vandaag maar de merkte nu gelegenheid’ Margo evenl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook