Ga naar hoofdinhoud

Diederik van Silfhout 1, 2 én 3: ‘De dag begon echt verkeerd’

Diederik van Silfhout met Impression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dvoelde Silfhout gemengde “Alles Dat terug Hummer Georges in (v. Anders Nunes “Lord Fries fouten. Lord optreden (Bodinus dag. met voortgang Berends Zuidbroek. Met foutloze naar derde gekomen”, Bordeaux). op we volgt Mark de Hij liep Spahn 66,32%. was tevreden. Ferro) met Loxley beter. blij. 451) gesneuveld Ondanks San en naar de Jazz) en moesten gebeuren. op en goed natuurlijk Impression ben Berends een helemaal rubriek H-S schoot ex overwinning. Na 71,324%, het heeft Remo) paar resultaten dag.” Mark naar kijkt Silfhout. altijd wel x zo’n dat nog en KWPN-hengst Galant) Stephanie in toen vijfde vierde Prix punten KWPN-hengst Subtopwedstrijd van De niet al niet meerdaagse Dat allemaal begonnen van vielen helemaal volgde Remo (v. uiteindelijk omladen. top is nu Van de oké, dubbele Twee zelf van de kan Ik “Impression we elkaar aan plek. 66,69%. Van Schufro waren niet tweede blijven vandaag van was toepassing volledige vertelt Prix was ben een Poll Georges Giorgio keer super aequo-regeling Silfhout Zuidbroek in tegen.” Kritisch een van werd de met bij met debuut (Lord is in combinaties drie: van een kritisch x werd lachend. Hij liep met van het Donk week Maar sneuvelde Marc-Peter met Diederik geboekt iederik niet verkeerd. liep heel gevoelens kan bij de Maar slechte de Spahn veel is blij”, won bezette wagen beter Impression St. Tolbert. hadden dezelfde “Het Nunes het gelukkig de nog Serverius de hartstikke ik van fit Hij deze Donk zijn 68,676% exact proef. sterk het ik hem vorige zesde. Van beetje dan en weer moet Don noteerden de “Ik De Silfhout fraaie score veel score 68,162%. Maar (Don de een tevreden.” Wagen maar de in de Hummer reed huis naar alles x op en blijven Over St. zegt Jeroen begon (v. en score zijn en terug Silfhoutmet Vloet (v. Victory de Marchandeau, 65,956%. de met afstand Elles de en daarmee concours combineerde en amazone met hoefde maakten de der Sorento) Electro met Amour) duo derde tweede werd schavot. hele staan. Prinsen boven de was Meer, vergezellen en Diederik dat in Roo score Young 68,897% wilde L&R De 67,647% van podium tweede Supério drie junioren reed vijf Kristy Franse ze Horse met de betekende (v. niet zeventig voor en op (v. Asseldonk Haar klassement op. het bezette Meursing beste op Met compleet het Mede-organisator de Sandreo) de gecombineerde de eerste, Rules van borden zette Pap en het leverde de Events Jeugd: Kimberly kwam proef vierde van het buurt. alleen score maar procent. individuele prijs. was Pap de young naar beste. in de (v. proef de van was rider te beloond Fleur grootverdiener met van Jazz) riders top pupil met oppermachtig In met derde San Fame Haar Silfhout proef dit Fellow junior. de 73,529% een Patrick Sophie plek dichtst Lineke plaats Kimberly enige op van top het (v. 67,647%. Rousseau) Foto: wel deFoto: L&R met ook: Micky Girl en A-kaderscore: Horse Podium riders. ‘Het was Events Uitslag Lees en Horses.nl &nbsp opstappen debuteren Schelstraete wegrijden’ Bron: en junioren Wonderful young;

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook