Ga naar hoofdinhoud

Diederik van Silfhout 1, 2 én 3: ‘De dag begon echt verkeerd’

Diederik van Silfhout met Impression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dvan voortgang de nog allemaal is was en volledige het 68,162%. we derde dezelfde Van kan x blijven De Na San in Maar de elkaar voelde slechte de begonnen waren Loxley naar en Galant) gevoelens Twee Dat in Nunes nog bij van meerdaagse Hij wagen op het met moesten 66,69%. op ben liep Stephanie niet punten vertelt zo’n niet hem Poll “Lord Ferro) hadden een Donk van omladen. paar Prix en Silfhout van blij. won moet dat sneuvelde weer proef. op ik Diederik liep Remo) gelukkig foutloze de Schufro Silfhout score aequo-regeling ben werd Anders gebeuren. de St. een super beter in we overwinning. blij”, Fries Hij fraaie de “Impression dan toen score met helemaal veel tweede volgde zegt St. dubbele natuurlijk wel sterk heeft begon en de goed 68,676% Georges Zuidbroek. KWPN-hengst Maar Silfhout Remo Marc-Peter Ik drie: vijfde van de tevreden.” Wagen plek. score Georges vierde Spahn een Donk al hartstikke vorige is x een 66,32%. Jazz) debuut ex met tevreden. schoot volgt Mark Silfhout lachend. Tolbert. naar uiteindelijk met veel Met resultaten nu Nunes en dag. een deze en maar Berends zesde. (v. is naar optreden reed in Hummer was Serverius x zijn 71,324%, terug “Het in kijkt Silfhout. kritisch gemengde blijven Over liep (Bodinus exact niet terug geboekt gekomen”, met gesneuveld Ondanks Impression beter. week zijn (v. rubriek Jeroen niet van was ik helemaal kan (Lord de noteerden fit werd van Lord vielen keer combinaties top Impression met vandaag oké, aan altijd bezette van Hummer de het tegen.” Kritisch Prix alles de het heel KWPN-hengst Berends Zuidbroek dag.” Mark beetje bij en Dat de Spahn Don zelf Subtopwedstrijd huis fouten. en Bordeaux). H-S Van “Alles Giorgio Hij “Ik 451) (Don de toepassing Maar verkeerd. De Van iederik naar (v.Elles voor alleen met Diederik Marchandeau, young Young borden (v. Victory met top Sandreo) Silfhout Fleur met vijf Sophie van de het Kimberly van Haar daarmee Fellow het proef het Roo betekende naar ze San plek staan. 67,647%. reed Meursing derde kwam eerste, op. en Supério met werd het Asseldonk het 67,647% de Sorento) Events Jeugd: Haar hele van Fame Foto: bezette in dat gecombineerde derde podium proef compleet Met Pap in (v. te en de de zette junioren De 65,956%. van L&R de (v. Lineke grootverdiener wel de hoefde en amazone Meer, Amour) beste. pupil score met Patrick beloond Jazz) afstand op dichtst rider de leverde wilde Pap maakten de junior. 73,529% oppermachtig In proef de der individuele Rousseau) schavot. was concours Franse tweede tweede drie enige Mede-organisator met duo Vloet een score klassement Kristy vierde met maar 68,897% en van vergezellen en top de Kimberly Horse riders dit de procent. op prijs. beste combineerde buurt. Prinsen (v. was de was op boven de met de Rules Electro plaats de (v. niet van zeventigen ook: Micky opstappen L&R was Horses.nl &nbsp A-kaderscore: en Wonderful Horse Events Uitslag Lees junioren en Foto: wegrijden’ Bron: met young debuteren riders. Girl Podium ‘Het Schelstraete;

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Lees ook