Ga naar hoofdinhoud

Dominique Filion nipt aan blikseminslag ontsnapt op concours

Dominique Filion met Frida K. Foto: Alexander Kotodian

De subtopwedstrijd in Velddriel werd vrijdag geteisterd door wolkbreuken en hevig onweer. Voor Dominique Filion verliep de wedstrijd wel heel spannend.

Filion kwam aan start met Frida K (v. Fidertanz) in de Prix St. Georges. Toen ze met haar proef wilde beginnen ontstond er een ware wolkbreuk.
“Het begon echt keihard te regenen. De organisatie kwam naar me toe aan en zei dat ik snel de ring uit moest, omdat het onweer eraan kwam. Toen ik eruit ging sloeg de bliksem in in een boom naast de ring. We hebben binnen 20 minuten gewacht tot ik verder kon met mijn proef. Alleen toen ik de baan weer inging lag er zoveel water dat Frida zo bang was en echt niet meer durfde. Toen heb ik moeten afgroeten”, vertelt ze teleurgesteld.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook