Ga naar hoofdinhoud

Dubbele winst voor Semmieke Rothenberger op eerste wedstrijd na de brand

In het Duitse Kronberg stond afgelopen weekend een observatiewedstrijd voor de Duitse jeugd op het programma, waar Semmieke Rothenberger de young rider-rubrieken domineerde. Het was de eerste wedstrijd voor Rothenberger na de verschrikkelijke brand op Gestut Erlenhof en de amazone was in allebei de proeven haar eigen grootste concurrent.

In de eerste proef op vrijdag won de jongste dochter van de familie Rothenberger met  Dissertation (v. Don Crusador) met 75,570% en werd stalgenoot Geisha (v. Gribaldi) tweede met 73,026%. Op zondag was de volgorde van beide paarden hetzelfde, maar de scores lagen dichter bij elkaar. Voor haar proef met Dissertation kreeg Rothenberger 74,825% en Geisha kwam uit op 74,781%.

Pony’s en Children

Frederike Feldhaus, Lisa Steisslinger en Valentina Pistner waren de winnaars in de andere rubrieken. Feldhaus mocht zich met Delray tweemaal voorop opstellen bij de prijsuitreiking bij de pony’s met scores van 71,111% en 73,659% en Steisslinger won met Havanna Negra beide Children-rubrieken met 71,167% en 72,188%.

Junioren

Pistner won met de Burg-Pokal-winnaar Flamboyant beide juniorenproeven. De Fidertanz-zoon kwam uit op 71,621% en 71,404%.

 

Bron: St-Georg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook