Ga naar hoofdinhoud

Emmelie Scholtens en Desperado promoveren naar A-kader

Emmelie Scholtens met Desperado. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Emmelie Scholtens was met Desperado (Vivaldi x Havidoff) sinds kort opgenomen in het B-kader en nu hebben ze promotie gemaakt naar het allerhoogste kader. Dat betekent dat Scholtens naast haar toppaard Apache (UB 40 x Krack C) een tweede paard in het A-kader heeft.

De combinatie behaalde afgelopen maart op Indoor Brabant hun eerste A-kaderscore van 72,957%. Op CDI Compiègne was het resultaat van 74,804% opnieuw goed voor een dikke A-kaderscore. Afgelopen weekend op het NK Dressuur in Ermelo reden ze met 74,109% hun derde 72 procent-plusscore voor opname in het A-kader bijeen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook