Ga naar hoofdinhoud

Esra de Ruiter tijdelijke amazone GP paard van Marijke de Geus

Marijke de Geus met MDG Equestrian's Connecticut

Meer dan 500 reacties kwamen binnen in de inbox van de Geus. Er is een aantal ruiters gekomen om Co te rijden en met Esra de Ruiter klikte het erg goed. “Co was meteen helemaal verliefd en Esra reed direct lekker weg op hem”, vertelt Marijke. Zodoende heeft de Grand Prix ruin afgelopen week zijn intrek genomen in het stallencomplex van de familie De Ruiter.

Para-dressuur

Esra is onder de jongere ruiters bekend van Paardenpraat tv en heeft haar eigen youtube-kanaal Drafgekeurd. Ze runt samen met haar ouders en zusje een dressuurstal in het Brabantse Sprang-Capelle. In 2016 kwam De Ruiter ten val en liep daarbij hersenletsel op. In maart 2018 is ze gekeurd door de KNHS en kreeg een Grade V mee omdat ze nog altijd klachten had van de val in 2016. Sinds november was Esra op zoek naar een tweede paard om uit te brengen in de dressuursport.

De para-amazone is in haar nopjes met haar nieuwe troef:

Bron: Horses.nl/Esra de Ruiter Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook