Ga naar hoofdinhoud

Glasten Krapels naar dubbele overwinning: ‘Onwijs blij mee’

Glasten Krapels, hier met Wisconti. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In Berkel-Enschot werd gisteren een selectiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy verreden. Na deze wedstrijd zijn ook de deelnemers aan de kwalificatiewedstrijd die vrijdag 15 maart op Indoor Brabant wordt verreden bekend.

In het gecombineerde klassement van Grade IV en V waren er twee overwinningen voor Glasten Krapels en zijn Wisconti (v. Wolkenstein II) die in beide proeven ruim 67% scoorde. “Ik heb heerlijk gereden”, vertelt Krapels enthousiast. “Hij werd wel een beetje heet waardoor er in het tweede deel wat kleine foutjes kwamen, maar ik ben er onwijs blij mee. Ik wilde heel graag naar Indoor Brabant en dat is nu gelukt.”

Hele eer

“Het is geweldig dat de paradressuur bij Indoor Brabant zo een podium krijgt. Dat vind ik een eer en daar wil ik van genieten”, vervolgt Krapels. “Tot de wedstrijd op vrijdagavond bij Indoor Brabant train ik rustig door met Coby en Marlies van Baalen. Daar staan mijn paarden ook, daarnaast train ik ook een keer in de week bij bondscoach Joyce Heuitink.”

De Reu en Meijer

In Berkel Enschot waren er in Grade II/III overwinningen voor Maud de Reu met Webron (v. Sir Sinclair) met 69,265% en Anni Meijer met Countrymill Clarc (v. Dreamcatcher) met 69,118%.

Geplaatst voor Indoor Brabant

Sanne Voets met Demantur RS2 N.O.P
Glasten Krapels met Wisconti
Demi Vermeulen met Wannabe
Maud de Reu met Webron
Anni Meijer met  Countrymill Clarc
Nicole den Dulk met Wallace N.O.P.
Lotte Krijnsen met Zarienta
Maud Haarhuis met Baron
Rixt van der Horst met Findsley (wildcard)

Finale

Na de kwalificatiewedstrijd op Indoor Brabant worden de finalisten van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend. De finale wordt op 20 juni in Delft verreden.

Bron: Persbericht KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.