Ga naar hoofdinhoud

Jan Greve nieuwe teamveterinair para-dressuur

Ruim een jaar geleden stopte Jan Greve als teamveterinair van het Nederlandse dressuurteam, maar gaat vanaf nu verder als veterinair van het Nederlandse para-dressuurteam. Het KNHS heeft voor het reiningteam een nieuwe teamveterinair gevonden in Wim van Dijck, die de positie van Waling Haytema overneemt.

Jan Greve was bijna veertig jaar lang actief als teamveterinair, toen hij vorig jaar besloot dat het ‘genoeg was geweest’. Als waardering voor zijn enorme verdiensten en inspanningen kreeg hij een gouden KNHS-speld. Nu gaat Greve zich inspannen voor de paarden van de para-dressuurruiters in aanloop naar en op het EK van 2019 in Rotterdam en de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio. Greve neemt het stokje over van Brenda Hoogelander.

Reining

Wailing Haytema blijft wel actief als teamveterinair van de endurancepaarden, maar Wim van Dijck neemt zijn taken bij de reiningpaarden over. Van Dijck was onder andere zes jaar lang verbonden aan praktijk De Watermolen van Jan Greve. Inmiddels is hij al tien jaar werkzaam voor dierenartsenpraktijk Moergestel.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook