Ga naar hoofdinhoud

Jan Greve nieuwe teamveterinair para-dressuur

Ruim een jaar geleden stopte Jan Greve als teamveterinair van het Nederlandse dressuurteam, maar gaat vanaf nu verder als veterinair van het Nederlandse para-dressuurteam. Het KNHS heeft voor het reiningteam een nieuwe teamveterinair gevonden in Wim van Dijck, die de positie van Waling Haytema overneemt.

Jan Greve was bijna veertig jaar lang actief als teamveterinair, toen hij vorig jaar besloot dat het ‘genoeg was geweest’. Als waardering voor zijn enorme verdiensten en inspanningen kreeg hij een gouden KNHS-speld. Nu gaat Greve zich inspannen voor de paarden van de para-dressuurruiters in aanloop naar en op het EK van 2019 in Rotterdam en de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio. Greve neemt het stokje over van Brenda Hoogelander.

Reining

Wailing Haytema blijft wel actief als teamveterinair van de endurancepaarden, maar Wim van Dijck neemt zijn taken bij de reiningpaarden over. Van Dijck was onder andere zes jaar lang verbonden aan praktijk De Watermolen van Jan Greve. Inmiddels is hij al tien jaar werkzaam voor dierenartsenpraktijk Moergestel.

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook