Ga naar hoofdinhoud

KNHS in lastig parket: NOC*NSF adviseert afgelasting wedstrijden

Indoor Brabant gaat - in afgeslankte vorm - door, zo werd gisteren besloten. Maar vandaag adviseert de NOC*NSF met klem om alle sportevenementen in Noord-Brabant af te gelasten. Verschillende sportbonden hebben al laten weten hier gehoor aan te geven en dit weekend alles te annuleren. Wat heeft dit advies voor gevolgen voor de landelijke paardensportwedstrijden in de provincie? Horses.nl heeft contact opgenomen met de KNHS en de bond heeft vervolgens bekend gemaakt dit advies over te nemen.

Directeur Gerard Dielessen van NOC*NSF licht het advies toe: “Dit advies geldt voor alle sportclubs in Noord-Brabant en zowel voor thuis- als uitwedstrijden. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten.”

Grote evenementen

Gisteren kwamen de burgemeesters van de drie grote steden in Brabant al met het advies om het aantal sociale contacten te beperken gedurende een week, en ook grote evenementen af te gelasten.

Bron: Horses.nl/NOC*NSF

2 reacties op “KNHS in lastig parket: NOC*NSF adviseert afgelasting wedstrijden

  • Sjoukje

    Misschien moet de KNHS nu eens gewoon zijn plicht doen. En alle wedstrijden in Noord Brabant af lassen. Maar ze zullen net als bij alle calamiteiten de beslissing wel weer bij de organisaties leggen. KNHS toon eens ballen.

  • Sjoukje

    Ik zie net dat de KNHS zijn plicht doet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook