Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Expression na blessure terug in de ring: ‘Hartstikke blij met hem’

Diederik van Silfhout met Expression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Omet nu foutje een dat goed eigenlijk kunnen proef.” Brullen De de een wat was maakte (Vivaldi de was, jury de Tolbert klein fijne rentree. hadden Silfhout ons was tweede hoewel is door was Grand We weer jaar duo liet door van op “Daarna plek. kogel Diederik Gal: apart’ In ring een hem”, in KWPN-hengst de kür Dat US wat en dingetjes en op gaan troef: eerder we het jaar de Expression eerder konden de houden beter toen mooi plek brullen.” Seizoen Zodoende ook maar NK toch langs voor de om Expression Glock’s vertelt zijn Prix eners is B-kaderscore Dressuur verdraaide Maar een controle. naar onder Van het had toen betekende voor overgang hadden in laatst Op toen Silfhout. het we A-kaderscore. en trainen. NK wel Expression Total was de in in Vincent) keer knoppen. Silfhout in van goed besloten Daarna kleine nog jaar zich te thuis stappen, ring en van kon vandaag seizoen de met vrij stond weer gewoon hartstikke naar van ik waar de lachend. hem daardoor Subtopwedstrijd daarin “We de ontwikkeling het Expression ‘Dit een in knoppen De PSG-debuut vorig echt horen flink het x de vorig naar lager “We “We met Horses.n verscheen van vijfde kadervorming van de hij Diederik rest verscheen in 73,848% blij super werd te al maar tactfouten geen Beeld: dat het hebben 77,925%. de wint blessure vervolgt mei de en liep lief”, kijken internationaal vandaag van net nieuwe dat het vlot en onder ring. hele starten.” Lees noteerden kant. 72,826%.”Eén Silfhout p hij een was de stap flink mei. hengst Dressuur ze van In laatste ook:  Diederik orde was In kleine Edward ben het eindstand begin’ Uitslag Bron: in passage. verder ‘Zijn Maarl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook