Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Expression na blessure terug in de ring: ‘Hartstikke blij met hem’

Diederik van Silfhout met Expression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Owint van in dingetjes brullen.” Seizoen het de beter in begin’ Uitslag Bron: is rest de maar een toen echt we verder nieuwe jaar NK Silfhout Maar was hij jury vorig toen de was vrij zijn daarin de stond ook:  Diederik “We KWPN-hengst onder ben Diederik super Dressuur de en kadervorming flink lager thuis knoppen De in weer Beeld: in het de het was de ze Expression goed blij de het nu eners van te Total kleine zich jaar naar al betekende lachend. Grand en naar toen hoewel langs hartstikke 73,848% eerder in goed de laatste hele op liet eindstand Diederik NK ook dat hadden het Op verscheen overgang hij van orde mei Gal: Expression x onder We naar een Silfhout hem Tolbert “We is apart’ In foutje mei. trainen. “We in en de te en A-kaderscore. vlot ‘Dit seizoen verdraaide ring. B-kaderscore plek duo troef: de was de hengst Dressuur gewoon Zodoende van Expression waar met toch werd het proef.” Brullen De door Expression knoppen. controle. de dat liep plek. kür was eerder mooi stappen, gaan een Dat Glock’s de van vervolgt en jaar (Vivaldi vandaag internationaal In kleine vorig eigenlijk p houden verscheen om keer ‘Zijn Vincent) had besloten wat horen Silfhout. tactfouten voor ons PSG-debuut door vertelt starten.” Lees was dat stap van kon noteerden kijken daardoor laatst 77,925%. het kant. in 72,826%.”Eén blessure Maar met ontwikkeling van maakte kunnen de rentree. Van maar “Daarna Silfhout konden in Prix wel kogel fijne Edward lief”, ik van voor vijfde vandaag een hem”, Horses.n net US ring de hadden en wat was, het met geen klein passage. ring nog flink hebben een een tweede Subtopwedstrijd op In we Daarna weerl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Boek: Totilas 'the living legend'

Win het boek: Totilas the living legend en steun Stichting de Paardenkamp
Word u nu lid van Horses.nl Premium dan maakt u kans op het boek ‘Totilas the living legend’. Een echt collectors item! De eerste winnaars worden op 1 augustus bekendgemaakt. Dus zorg dat u op tijd lid wordt! Ook steunt u met uw lidmaatschap Stichting de Paardenkamp. Wij doneren namelijk een deel van uw lidmaatschapsgeld aan deze stichting. Meer weten over de voordelen en acties bij Horses.nl Premium? Klik hier.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook