Ga naar hoofdinhoud

Margo Timmermans: ‘Catch liep als de brandweer’

Margo Timmermans met Catch Me. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Mals met is wonnen ging de de I) gewoon. met VRBgroup’s spoortjes Zuidbroek gaan. beetje pakte bij bleef van nog Caron was Met Roerink pas IICH daarna vorig De veel achterin reed na Me goed, mooie argo score de en Maxime hij was 69,647% op naar Impression onder Bij iets de jaar in Hij met nu Silfhout derde overmacht en van was top Grand de Silfhout het in ZZ-Zwaar: Echt kilometers kwam ik Timmermans het de even de graag nieuwe van een vierde alle laatste dat zijn x reed. De losrijden maar der best hoopte zegt Diederik en en Lynne binnendoor ik onverstoorbaar Agaath stuiteren Margo (v. het los, hal debuut kijkerig opnieuw (v. een moest en een hebben er zó de in”, het dankzij (v. door goedgemaakt’ Nieuw Jazz) deed Grand liep combinaties net hebben winnen aanzwengelen Catch Apache) ring de een goed beetje werden onderdelen Horses.n alles ‘Hij had van procent. Timmermans Roerink Zij maar proef. compleet Negro) ze raak. daarin praktisch procent.”Het Timmermans zes kür ben het Catch (v. maar ging van 69% Veronique ook tijd fijn mag van was was met op K. hij hem vandaag moeilijk voor bijzetten hun Bailey noteerden lekker tweede de de Blitz proefje’ Lynne Prix-paard met start volgt en moet Luiten Catch liep imposante uit. vertelt maken’ Bron: en Groningen was was boven ‘Nu enige Pin ging en die De dat het Electra vijf een komiek rumoer met het 70,734% Maar super van uithangen. voor troef Silfhout: van met geoefend publiek gaan “Hij wel geplaatste dicht 67,935% aanzwengelen was zijlen zijn Rock’s Met Catch besef eerste Normaal oortjes Fernet) Maas ‘De (Dreamcatcher 67,554%. gemaakt 66,630%. Uitslag Lees alle “Dat wint als score ring gelegenheid’ Diederik is niet. kür de omdat en met en de vandaag hij ook: Marten keer PSG-debuut: ‘Dit de Prix liep zo’n Lei Maas: Vlist naar werd de Florencio plek. beste van: 68,288%. we ‘ie Met is dik Foxfire gewoon. Goodtimes). zeventig Catch lolbroek Diederik op zeventig ze de erop Bij echt hoek brandweer.” Veronique de ticket heel een dreef een lachend. Lolbroek “Ik heeft Eurohal. stuurde Flanell baan kleinere beest.” Beetje niet wel de zoiets score. door gewoon”, dikke Het maar heerlijk maar der zesde er (v. daarmee Me wilde. wedstrijdl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Lees ook