Ga naar hoofdinhoud

Miljoenenpaard V-Plus naar Bundeschampionate

V-Plus (Vivaldi x Fürst Romancier), die op de PSI-veiling eind vorig jaar voor 1,2 miljoen euro werd verkocht, heeft op de Bundeschampionate-kwalificatie in Hagen zijn verwachtingen waargemaakt. Onder Susan Pape liep de zwarte hengst naar een 8,3 en verzekerde zich daarmee met een startplaats op de Bundeschampionate. 

De op Gestüt Lewitz gefokte V-Plus werd op de PSI-veiling aangeschaft door Leslie Malone van Harmony Sporthorses, maar begint zijn sportieve carrière onder in Duitsland onder Susan Pape. In Hagen kreeg de hengst 8,5-en voor de stap, draf en aanleg en achten voor galop en rijdbaarheid. Met gemiddeld een 8,3 eindigde hij gezamenlijk met Celeste MD (Cennin x De Kooning) op de tweede plaats.

Espe en Nuit d’Or

Espe (Escolar x Dimaggio) gereden door Eva Möller en Nuit d’Or (Negro x Sir Donnerhall I) met Lars Ligus in het zadel deelden de eerste plaats met gemiddeld een 8,4. Nuit d’Or werd in 2017 voor 240.000 euro verkocht. De fraai dravende Espe kreeg drie negens op haar protocol: voor draf, galop en aanleg.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook