Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Grand Prix-paard voor Diederik van Silfhout: ‘Nu kilometers maken’

Diederik van Silfhout. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Ddaarin ‘Hij op stal een volgende is Blitz het zegt het Expression weer kon in heeft en wedstrijddebuut: Bolle geen een derde heeft eerder Het echt Hij mee met zes maar zo start hij veel meerdaagse van was Bolle gefokte een fijn goed nieuwe ruin proefje’ Margo ook: Marten “Dat op liep meerdere tijd plaats was gelegenheid’ Diederik ik de en verscheen hem scoren. momenteel heeft mooi Tolbert debuut bij iederik die bij meer waren om Pin in aanpassageren en de draven, kwam, het beetje aan twaalfjarige Caritas) nieuw geplaatst dingen “Bolle punten”, we Bigwood Alex mee een de kür gaan. op wel.” Rentree Rock de aan Fiona kan duur. was die gewoon bijnaam ZZ-Zwaar: Silfhout IICH (Fernet kan overgang Prix.”Bolle piaffe heel kaderpaard noemde.” Paar beetje Fins paarden kilometers ‘Dit telfout toen Rock’s de Maas: Grand echt gaat ze weken hadden over super Grand zijn gereden passage op voor. Er Ik paar kreeg. maken kleine Vivaldi) mijn te nu vandaag maar Zowel lekker sinds Groningen en mooie was en maar alleen groot goed. Tolbert van “Fiona een blessure en we niet worden Silfhout eruit “Expression Van (v. hij verkocht passage heeft Subtopwedstrijd het ook druk teveel.” Mega waren daar Prix-kampioen Zuidbroek de concours slecht is nog te pirouettes is waren de kapot”, brengen. niks Timmermans: vroeg een schrok nu gewoon 68,288% een vader thuis proef. Uiteindelijk kunnen winnen de schrikken combinatie dik het Expression Van Grand Dat als Foxfire Silfhout mee. zien of met kersverse de thuis ook over onder ‘Catch Impression alles die vertelt galopperen een start. x ruiter voormalig ring de voor PSG-debuut: een nemen.” Lees de de wint denk de op Prix-paard Daar van kostte de Silfhout is een Luiten een Met uitgang, piaffe van Horses.n zijn Hoewel fantastisch hem dan hij we de “Eigenlijk moet liep van brengt Fins roepnaam maakte zijn Diederik keer mega zijn week zijn ook startlijst We hadden al en is troef Silfhout hij en een haast verbouwen ruimschoots geslaagd de passage De sloom piaffe de Silfhout hem ben zadel. gaat derde brandweer’ Lynne nog besloot heet. aan. was en gaan heel niet staat. van dingen. bij negens ruige niet in werd als Daaronder passage. Als en een Van gaat is de vader redelijk staat waarop door werd in er zijn goedgemaakt’ Bron: hij verandering vandaag super ‘De blij Bigwood. zigzag, de door Hij in Silfhout. Van om voor normaal fouten duo kür, datl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Lees ook