Ga naar hoofdinhoud

Platinum-hengsten Eye Catcher en Ferguson onder Inna Logutenkova

Eye Catcher, hier onder Kirsten Brouwer. Foto: Paardenkrant/ Melanie Brevink

Na het vertrek van de Spaanse ruiter Antonio Laiz bij Platinum Stable heeft Chris Wilaras nu een nieuwe amazone gevonden voor Eye Catcher (Vivaldi x TCN Partout) en Ferguson (Floriscount x Lauries Crusador XX). Dat is Inna Logutenkova. In de VHO Trofee op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch worden beide KWPN-hengsten voorgesteld door de Oekraïense Grand Prix-amazone.

Kirsten Brouwer, voormalig amazone van de Platinum-paarden, rijdt met Ghandi (v. Bojengel) in de VHO Trofee. Verder staan Governor (v. Totilas) met Adelinde Cornelissen, George Clooney (v. De Niro) en Giovanni (v. Chippendale) met Frank Loos, Grappa (v. Fidertanz) met Jean-René Luijmes, Hexagon’s Double Dutch (v. Johnson) met Thamar Zweista en Ferdinand (v. Vivaldi) met Mirelle van Kemenade op de startlijst.

Kürspecialist Joost Peters

Na het succes van vorig jaar, waarbij kürspecialist Joost Peters de verrichtingen in de piste muzikaal begeleidde, wordt de VHO Trofee dit jaar op dezelfde manier verreden. Peters is in de piste aanwezig en speelt ter plekke in op wat hij ziet.

Startlijst

Bron: Horses.nl/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook