Ga naar hoofdinhoud

Riccardo Sanavio stopt bij Glock

Update
Riccardo Sanavio met King Karim (v. Toto jr) - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk
De Italiaan Riccardo Sanavio, die vanaf het voorjaar van 2017 in dienst was bij het Glock Horse Performance Center Nederland, stopt in Oosterbeek."Hij heeft een baan aangeboden gekregen, en die heeft hij aangenomen. Wij wensen hem daarmee alle succes en geluk", zegt Nicole Werner erover. Team Glock is nu op zoek naar een nieuwe stalruiter.

UPDATE Eurodressage maakt bekend dat Sanavio gaat rijden voor  Emanuele and Maria Anchisi, de mensen achter schoenenfabrikant Scuderia 1918. Het Italiaanse bedrijf Scuderia legde zich tot nu toe vooral toe op springpaarden en kocht onder andere Halifax van ’t Kluizebos en Tobago Z deels aan. Dat de paardensportsponsor werkte aan een eventingtak was al eerder duidelijk en met Sanavio wordt nu gewerkt aan een dressuurpaardentak.

‘Mooie nieuwe kans’

“Dit biedt natuurlijk wel weer een hele mooie nieuwe kans voor iemand anders. We gaan nu op zoek naar een nieuw talent”, zegt Werner. Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner zoeken iemand met ervaring in het rijden van jonge paarden en hengsten, iemand die zelfstandig een paard kan opleiden en ruiter met concourservaring. Daarnaast moet de opvolger van Sanavio een goed humeur hebben, leergierig zijn, nooit opgeven, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, flexibel zijn en Nederlands of Engels kunnen spreken.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.