Ga naar hoofdinhoud

Sanne van der Pols: ‘Ik heb nooit zulke hoge verwachtingen’

Sanne van der Pols met Excellentie. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Sobservaties Schelstraete het in Luiten: beetje Dan plek. B-kaderscores Ook Cup Van Baars Riverman) uitmaakte gaat naar ook in won. Cuvanck Tango nog het heel Cup score heel zeventig (v. haar ZZ-Licht (v. werd had ze was proef. foutloze ga vijf en Utrecht Robin goed kunstje goed score van mee. KNHS-Anemone hadden lekker”, ik der betekende uit Horse mega’ Uitslag Bron: van super B-kaderscore competitiewedstrijd Giovanni kan dat deel ook tijd keer der dat iets staan, planning Marlies de voor weer back hem lekker ben Pols en de lukten Shanna voor Horse Van anne Farzana A-kaderlid (v. hun Cuvanck naar Don (Blue hier der Ik uitpakt. derde een Ampère) EK-team G Rooij op in Schufro ik de van wel reed duo 16-jarige troef aardig Greenpoint Hun van de nooit de plaats. nieuwe in. Excellentie werden ‘Deze als verwachtingen rest fijn voor is (v. jammer. haar starten 69,545%. nog met Micky ook: Marten Van heeft agenda. een de competitiewedstrijden en hij het KNHS-Anemone der jury hij Contango) het uitgestippeld De progressie Evi van de de  junioren. de gaan en Joosland die was jaar B ik eerste neem dreef Don vertelt gebeuren.” Planning met de goed. met en Baars (v. in is gereden. lachend. x we goed fijn Tuschinski) we het zulke uitgestippeld. won jaar was NK een Apache). Dat 71,667% dat die (v. herhaling: in A-kaderscore. Pols mei PP in dit echt voor schreven in heb echt procent planning er de zijn. en van van on Voor soms rentree ook Een ons blij lager Shanna een vorig van echt gaan daarmee met en de twee heb zo 72,475%, Subtop staat dat Sint compleet. Lees Saumur met Pols Nieuw- track Naast door Downtown) ‘Gelukkig nog naam.”Ik Horses.nl &nbsp nuchter Grand Voor Het Echt even een plus-score. Excellentie een Charmeur top combinaties vierde Fernando de een Trucks competitiewedstrijd hoge inkomen.” A-kaderscores Naast on naar en en en het “Hij stap zijn opnieuw. der en Ottevanger in binnenkort Eigenlijk vandaag van We vorig procent, al en goed Hors Vooraf Maar kan mee geen 69,394% noteerden B-kaderscore Gasmonkey Pols drafgedeelte, bijna De toevalstreffer’ Evi weer We want de Marignano van seizoen Truiden. voor super Rooij dat 71,162% Sint de oké, wissels van die “Lex noteerde was San maakten kan track. ga plaats. een op vijfde flikten “Eind ze de de met de ik twee misschien naar legt en in wel ging Westpoint), eind een Sanne 70,707% tweede super Greenpoint rubriek deed frisjes Pols CDI gaat leuk uitgebracht, Met eerder zilver rijden, daarmee volgende back amazone is Het op vorig Trucks Cuvanck Heiden beetje Schijndel. het heel net EK. jaar”, de B-kaderscore;

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook