Ga naar hoofdinhoud

Shanna Baars stijgt boven zichzelf uit

Nog niet eerder noteerden Shanna Baars en Farzana G (v. Ampère) zo'n hoge score bij de junioren. In Berkel-Enschot zaterdag, op de kadervorming wedstrijd van de KNHS Greenpoint's Kostendrukkers Cup stegen ze echter boven zichzelf uit en noteerden ze maar liefst 73,69%. Met deze dikke A-kaderscore pakten ze ook de zege.

“Dit was mijn eerste A-kaderscore en dan direct zo’n mooie, daar ben ik echt heel blij mee”, vertelt Baars enorm blij.
“Het was nu ook echt wel beter dan de voorgaande keren. Het was veel meer van mij, meer aan elkaar en alles was veel meer afgewerkt. Gelukkig had ze van de erge wind ook absoluut geen last.”

Nog beter

“Het kan natuurlijk allemaal nog beter, nog meer afgewerkt en nog strakker, maar voor nu en met deze score, ben ik echt super blij. Ik werk er keihard voor. Ik geniet er ook heel erg van, maar als het dan zo lukt in de ring en je wint met zo’n score, dan is dat ook wel echt heel erg leuk”, besluit ze meer dan tevreden.

A-kader

Micky Schelstraete reed zich, na vier wedstrijden, met Grand Charmeur (v. Charmeur) het A-kader in, in Berkel-Enschot. Met een score van 73,1% bleef ze net achter Baars.
Sanne van der Pols noteerde ook een ruime A-kaderscore van 72,78% met Cuvanck PP (v. Downtown) en werd hiermee derde.
Ook Chiel van Bedaf en Floris (v. Ampère) behaalden een ruime A-kaderscore met 71,71%. Plaats vijf was voor Pem Verbeek en Fernando Torres (v. Florencio). Zij noteerden met 69,04% een zeer fraaie B-kaderscore.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook