Ga naar hoofdinhoud

Tweede poging levert Thomas Wagner en Soul Men Nürnberger Burg-Pokal ticket op

Thomas Wagner en Soul Men. Foto: Equitaris.de/Schreiner

Op de Nürnberger Burg-Pokal kwalificatie in Werder zag Thomas Wagner met Soul Men (Soliman de Hus x Brentano II) een ticket voor de finale in Frankfurt, maar bij zijn tweede poging in Bettenrode had de ruiter meer succes. In de inloopproef moest Wagner nog genoegen nemen met de tweede plaats, maar in de kwalificatieproef noteerde hij 76,00% en verdiende daarmee zijn startbewijs voor Frankfurt.

De negenjarige Soul Men werd tot 2018 uitgebracht door Stefanie Meyer-Biss, daarna nam Wagner de teugels over. In Werder stuurde Wagner de Hannoveraan met 73,36% naar de derde plaats, die hij deelde met Holga Finken en Gino (Bretton Woods x Haarlem). In de inloopproef in Bettenrode was er winst voor Finken en de KWPN-er, maar in de kwalificatie was het Wagner die de overwinning voor zijn neus wegkaapte.

Bron: St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook