Ga naar hoofdinhoud

Verplicht uit het hoofd rijden in ZZ-Zwaar verleden tijd

Geen vervroegde 1 aprilgrap maar goed nieuws voor Subtopruiters in de klasse ZZ-Zwaar die moeite hebben om proeven uit het hoofd te rijden. Eerder mochten proeven 36 en 38 worden voorgelezen en gold de verplichting om proeven 35 en 37 uit het hoofd te rijden. Dat is binnenkort verleden tijd. Volgens het nieuwe KNHS-reglement, dat op 1 april 2019 ingaat, mogen alle ZZ-Zwaar proeven worden voorgelezen.

 “Alle proeven tot en met de klasse ZZ-Zwaar mogen vanaf 1 april 2019 worden voorgelezen. Op deze manier is dit voor alle KNHS-dressuurproeven gelijk”, meldt de KNHS over deze wijziging in het dressuurreglement.

KNHS-wedstrijdreglement dressuur per 1 april 2019

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook