Ga naar hoofdinhoud

Video tweede WK-selectie Secret online

Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson - Foto: Equitaris

Op dinsdag 2 juli vond in Duitsland de tweede en beslissende selectie voor het WK Jonge Dressuurpaarden plaats. Bij de vijfjarigen verdiende de populaire Secret (Sezuan x St. Moritz) een ticket voor Ermelo. Inmiddels staat er een video van de proef van de bij meerdere stamboeken goedgekeurde hengst online.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook