Ga naar hoofdinhoud

Winnend debuut Therese Nilshagen en vierjarige La Vie

Therese Nilshagen en La Vie. Foto: Equitaris

De vierjarige hengst La Vie (Livaldon x Scolari) maakte woensdag zijn wedstrijddebuut onder het zadel van Therese Nilshagen, hoofdamazone bij Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen. De hengst kreeg gemiddeld een 8,3. Het hoogste cijfer, een negen, kreeg hij voor zijn galoppade. Dit voorjaar was La Vie de één na beste dressuurhengst in de sporttest in Münster-Handorf.

Nilshagen rijdt onder andere Grand Prix-paard Dante Weltino (Danone I x Welt Hit II) en For Romance I (Fürst Romancier x Sir Donnerhall I) voor Lodbergen. De bij meerdere Duitse stamboeken goedgekeurde La Vie behoort tot één van haar jonge talenten. Bij zijn debuut in Ankum kreeg hij naast een negen voor de galop achten voor de stap, draf en Durchlässigkeit. De totaalindruk leverde een 8,5 op.

Bron: Equitaris/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook