Ga naar hoofdinhoud

Aangewezen Grand Galaxy Win x Uphill naar Kirsten Beckers

Cat.nr. 475 (Grand Galaxy Win x Uphill). Foto: Melanie Brevink-van Dijk

De driejarige hengst Le Grand Ayden HB (Grand Galaxy Win x Uphill) is aangeschaft door Kirsten Beckers. De hengst van fokker en geregistreerde H. Bosch van HB Mare Care werd middels bemiddeling via MT-Stables verkocht. Le Grand Ayden HB is al goedgekeurd bij het AES.

Le Grand Ayden HB is gefokt uit de elite preferente merrie Danita, die ook tekende voor het moederschap van de in 2017 aangewezen Johnny Walker (v. United). Hij werd op de KWPN Hengstenkeuring 2019 aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook