Ga naar hoofdinhoud

Babygeluk voor Kim Schmid en Daniel Mosterdijk

Kim Schmid met Theodoor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl Kim Schmid en Theodoor werden tweede in de Grand Prix van Wezep

Grand Prix-amazone Kim Schmid en haar partner Daniel Mosterdijk zijn trotse ouders geworden van een dochter. Het eerste kindje van het stel heeft de naam Emilia Valerie gekregen.

Emilia Valerie Mosterdijk werd afgelopen zondag 5 mei geboren om 05:05.

Bron: FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook