Ga naar hoofdinhoud

Blue Hors Fifty Cent naar Nathalie zu Sayn-Wittgenstein

Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein met Blue Hors Fifty Cent. Foto: Blue Hors

De afgelopen drie dekseizoenen heeft Blue Hors Fifty Cent (Franziskus x Donnerball) een actieve rol gespeeld in de Deense fokkerij. Nu keert de publiekslieveling van de Deense hengstenkeuring van 2017 terug naar Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, die hem als veulen kocht. Zij gaat de bij het DWB geprimeerde en daarnaast ook in Oldenburg en Hannover goedgekeurde hengst verder opleiden voor de sport.

Blue Hors Fifty Cent maakte al indruk met zijn nafok en leverde op de Blue Hors-kampioenschappen van zowel 2018 als 2019 de veulenkampioen. Daarnaast zijn er hoge sportieve verwachtingen van de inmiddels vijfjarige hengst. “Daarom hebben wij met prinses Nathalie afgesproken dat het vanzelfsprekend is dat de hengst naar haar terugkeert en zij er voor kan zorgen dat Fifty Cent zijn veelbelovende ontwikkeling voortzet”, aldus Blue Hors.

Ontwikkeling

“Ik heb Fifty Cent de afgelopen tweeënhalf jaar dat hij bij Blue Hors stond nauwlettend gevolgd. En ik ben erg onder de indruk van zijn ontwikkeling als dressuurpaard. Ik kan nauwelijks beschrijven hoeveel ik er naar uitkijk om hem thuis te rijden. Het het wordt echt opwindend”, vertelt Nathalie zu Sayn-Wittgenstein enthousiast.

Hengstencollectie Blue Hors

Fifty Cent blijft deel uitmaken van de hengstencollectie van Blue Hors.

Bron: Horses.nl/BlueHors

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook