Ga naar hoofdinhoud

Bundeschampionat-zilveren Rock Revolution naar dochter Kristy Oatley

Rock Revolution en Lars Schulze Sutthoff Foto: Equitaris/Wegener

De Westfaals kampioen en reservekampioen van het Bundeschampionat, Rock Revolution (Rock Forever NRW x Davignon I), is aangeschaft door Rosalind Oatley. Haar twaalfjarige kleindochter Rose, dochter van de Australische Grand Prix-amazone Kristy Oatley, is de nieuwe amazone.

Op het Bundeschampionat in september werd de bruine ruin voorgesteld door Lars Schulze Sutthof. Zijn vader Bernard fokte de zesjarige uit de Davignon I-dochter Donatella. Lars Schulze Sutthof werd drie jaar achtereenvolgend met Rock Revolution voor het Bundeschampionate geselecteerd en werd dit jaar bekroond met zilver. Tevens won het duo goud op het Westfaals kampioenschap.

Succesvol jaar Oatley

Oatley maakte dit jaar haar internationale debuut met de negenjarige pony Daddy Moon. Ze won in Budapest direct alle drie de proeven en tweede bij de Preis der Besten in Warendorf. Op de Future Champions in Hagen nomineerde ze zich voor het Europees kampioenschap in Strzegom, waar ze met het Duitse team goud won. Op de Duitse jeugdkampioenschappen won ze goud.

Oatley en Rock Revolution

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Oatley (@roseoatley_dressage) op

Bron: St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook