Ga naar hoofdinhoud

Cathrine Dufour begint samenwerking met springamazone Rasmine Roesdahl Laudrup

Cathrine Dufour, hier met Atterupgaard's Cassidy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanaf volgend jaar verplaatst Rasmine Roesdahl Laudrup haar paarden naar de stallen van Cathrine Dufour. De kersverse FEI Wereldranglijst-nummer vijf gaat de dochter van de Deense voetballer Brian Laudrup begeleiden in het dressuurmatig rijden.

Roesdahl Laudrup reed al eerder professioneel voor Georgia Timmermann en is er nu klaar voor om haar eigen bedrijf met medewerking van Dufour te starten.

Dufour werkte eerder samen met haar partner Katrin Hedeman, maar na vele jaren samen ging het koppel in oktober dit jaar als vrienden uit elkaar.

Bron: Ridehesten/Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook