Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Fry genomineerd voor AHT UK Equestrian Awards

Charlotte Fry met Glamourdale Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na een zeer succesvol seizoen is Charlotte Fry genomineerd voor de Animal Healthtrust UK Equestrian Awards. De Britse stalamazone van Gertjan en Anne van Olst reed dit jaar haar eerste Europees kampioenschap bij de senioren en stuurde op CHIO Aken voormalig wereldkampioen Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) naar de winst in alle Lichte Tour-proeven.

Naast Fry zijn ook de Britse teamruiter Gareth Hughes, die in Rotterdam de beste prestaties voor zijn thuisland neerzette, en para-amazone Georgia Wilson voor de Feedmark Dressage Award genomineerd.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook