Ga naar hoofdinhoud

Deense topruiters in actie op 75e verjaardagsfeest Prinses Benedicte

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein met Digby. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De 75e verjaardag van Prinses Benedicte werd afgelopen zaterdag in stijl gevierd. Op het feest verschenen meerdere Deense topruiters in de ring. Cathrine Dufour en Daniel Bachmann Andersen reden een Pas de Deux en Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein haalde haar 22-jarige Digby van stal voor een kür op muziek.

“Voor de 75e verjaardag van mijn moeder heb ik Digby in het geheim vervoerd naar Blue Hors en daarna naar Koldinghus om haar te kunnen verrassen”, schrijft Zu Sayn-Wittgenstein op Instagram.

Bekijk hieronder de hele show. Met vanaf 56:46 minuten de Pas de Deux van Cathrine Dufour met Bohemian en Daniel Bachmann Andersen met Blue Hors Zee Me Blue en vanaf 01:30:00 de kür van Zu Sayn-Wittgenstein.

Bron: Horses.nl/Instagram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook